logo címer

Thuri György Gimnázium

és Alapfokú Művészeti Iskola
Üdvözöljük iskolánk honlapján!

Beszámoló a Gazdálkodj okosan versenyről

 • 2018. október 15. hétfő, 8:00:00 Radnai István

  A veszprémi Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara a Kutatók Éjszakája programsorozat keretében idén is szervezett versenyt középiskolás diákok számára. Iskolánkat 30 tanuló képviselte 8 csapatban. A 3 és fél órás verseny kiemelkedő eredményt hozott! Egyik csapatunk 1. helyezett lett a 14 csapatból álló mezőnyben, kiemelkedő pontszámmal! A tagok: Kutasi Nikolett, Lozsi Anna, Pencz Dóra és Szalai Fanni 12.A-s tanulók. Nyereményük fejenként 5000 Ft-os könyvutalvány és egy 25 000 Ft-os tablófotózási hozzájárulás a diákok osztályának.
  Ügyesen szerepelt a többi Thuris diákunk is: Acsai Ramóna és Csaplár Dániel a 12.B-ből, Katona Bálint, Papp Ákos a 11.A-ból, Barua Natália, Felnagy Gitta, Weinlich Erika, Daruzsák Róbert és Kiss Gergely a 11.B-ből, Papp Máté, Reicher Lilla, Szmulai Ákos, Radnai Viktor a 11.A-ból, Beleznay Krisztián, Mórocz Balázs a 10.B-ből, Bányász Dorka, Hegedüs Petra, Szirbek Violetta és Szekszius Barbara a 9.A-ból, Takács Kevin, Gombkötő Celesztina, Sós Boglárka és Bogáthy Balázs a 9.B-ből, valamint Kecskés Mercédesz, Tránszky Dorina és Bognár Bálint a 9.Ny-ből.
  Külön köszönet Iván Katalinnak, a szervező oktatóknak és a lelkes egyetemistáknak a zökkenőmentes és magas színvonalú szervezésért!

  Radnai István
  szervező tanár


Hivatalos közlemények

Beiratkozás

Felvételi jegyzék

Ideiglenes felvételi jegyzék

Projektcímek 2021/22

Esemény­naptár