logo címer

Thuri György Gimnázium

és Alapfokú Művészeti Iskola
Üdvözöljük iskolánk honlapján!

A 10.C rajz tagozatosainak sikere

 • 2016. május 2. hétfő, 14:08:06 rendszergazda

  2016. április 16-án került megrendezésre a Veszprémi Amerikai Kuckó rajzpályázatának eredményhirdetése. Shakespeare híres gondolata adta a verseny témáját: „Színház az egész világ”. Ez az egyetlen mondat rögtön elindította fantáziánkat, mind a négyen különféle irányból és technikával valósítottuk meg elképzeléseinket.
  Nagy izgalmakkal és vegyes érzelmekkel indultunk az eredményhirdetés helyszínére, a Veszprémi Agóra Művelődési Központba, ahová osztályfőnökünk, Szalonna Krisztina is velünk tartott. A helyszínen egy nagyon családias légkörbe csöppentünk, ugyanis egy három napos Drámafesztivál keretein belül került sor a díjak átadására. A helyszínen kiállított műveinket helyi zsűri bírálta el.

  Elégedetten térhettünk haza, mivel az osztályunkból négyen pályáztunk; hárman dobogósok lettünk, negyedik társunk, Limfer Bianka pedig részvételéért kapott díjat.

  Látics Barbara: I.
  Térmeg Olívia: II.
  Báthory Anna: III. helyezést ért el.

  Jutalmul mind a négyen egy-egy ajándékcsomagot kaptunk. Osztályfőnökünk javaslatára ismerhettük meg a pályázati felhívást, melynek hála tapasztalatokkal és sikerélményekkel is gazdagodtunk. Reméljük jövőre is lesz alkalmunk megmérettetni magunkat.

  Térmeg Olívia és Látics Barbara (10.C osztályos tanulók)


Hivatalos közlemények

Beiratkozás

Felvételi jegyzék

Ideiglenes felvételi jegyzék

Projektcímek 2021/22

Esemény­naptár

VAKÁCIÓ!
 2022. június 16. - augusztus 31.