logo címer

Thuri György Gimnázium

és Alapfokú Művészeti Iskola
Üdvözöljük iskolánk honlapján!

Erasmus

  • 2015. március 31. kedd, 0:00:00 rendszergazda

    A Regionális Eurodesk pályázat keretén belül gimnáziumunk tanulói tájékoztatást kaptak az ERASMUS + program adta lehetőségekről, ezen belül az Európai Önkéntes Szolgálatról és az ifjúsági csereprogramról 2015. március 25-én. A rendezvény során az unió adta lehetőségeket játékos, interaktív formában ismerték meg a diákok.

    Az Erasmus Plusról tartottak foglalkozást, és sok érdekes dolgot tudtunk meg. Rengeteg országba elmehetünk önkéntes munkát végezni, ahol új élményeket és tapasztalatokat szerzünk. Emellett a nyelvtudásunk is fejlődik, új barátokat szerezhetünk, megismerhetünk más kultúrákat. A szüleink büszkék lesznek ránk, alig várjuk, hogy betöltsük a 17. életévünket és próbára tegyük magunkat.

    A nap során számos csapatépítő feladatban vettünk részt: rendezvényt szerveztünk, plakátot rajzoltunk, kisvideót készítettünk és különböző logikai feladatot oldottunk meg. Ezen kívül kidolgoztunk egy mini projektet, melyet az ifjúsági héten valósítunk meg. Nagyon jó hangulatban telt az egész nap, hamar elrepült az idő.

    Major Bernadett, Pencz Dóra 9/Ny


Beiratkozás

Felvételi jegyzék

Ideiglenes felvételi jegyzék

Projektcímek 2021/22

Esemény­naptár