logo címer

Thuri György Gimnázium

és Alapfokú Művészeti Iskola
Üdvözöljük iskolánk honlapján!

Beszámoló a 2017.11.24-ei Pannon Egyetem Gazdasági Kar Tour de Pannon marketingversenyéről

 • 2017. november 26. vasárnap, 16:00:00 Radnai István

  A veszprémi Pannon Egyetem Gazdasági Kara hagyományos második versenyére indult 12 diákunk 3 csapattal. A tagok: Rémai Martin 12.A, Molnár Fanni, Sziránszki Klaudia és Antalka Gergely 11.B alkotta az elsőt. A második: Kutasi Nikolett, Szalai Fanni, Lozsi Anna és Pencz Dóra a 11.A-ból. A harmadik: Acsai Ramóna, Csaplár Dániel a 11.B, valamint Szakolczi Mátyás és Kárpáti Tamás a 12.B-ből.
  A dékáni köszöntő után egy bevezető előadást hallgattunk meg a Balatonfelvidéki Nemzeti Parkról, majd a verseny első fordulójában a Kahoot programmal kellett kérdésekre válaszolni az előadás anyagából, majd verseny ismertető következett. Elosztották a megjelent 22 csapatot a kar különböző termeibe, irodáiba, ahol 3 óra állt a bemutatók és kirándulástervek kidolgozására. Minden csapat kapott laptopot a munkához. 12-kor finom pizza ebéd érkezett. 13 órától két teremben párhuzamosan adták elő a csapatok a munkáikat! Nagyon érdekes volt hallgatni a különböző stílusú beszámolókat és látni a vetítéseket. 15.30-kor eredményhirdetés következett. A Rémai Martin, Molnár Fanni, Sziránszki Klaudia és Antalka Gergely alkotta csapatunk a 2. helyezésükkel öregbítették iskolánk hírnevét. Értékes tárgyakat kaptak a helyezettek.
  Nagy dicséret illeti a másik két csapatunkat is, ügyesen készítették el a bemutatójukat és szépen, logikusan felépítve adták elő a kirándulástervet. Előadásukat érdeklődve hallgatták a zsűritagok és a versenytársak. Az itt megszerzett versenyrutin nagy segítség lehet majd a küszöbön álló iskolai megmérettetésekhez.
  Hálás köszönet Szondáné Kovács-Molnár Márta tanárnőnek, aki a nemzeti parkról kész túratervekkel látta el a tanulókat és külön foglalkozáson felkészítette őket.

  Legközelebb az egyetem jön hozzánk, december 15-én Kovács Zoltán dékán úr tart üzleti szimulációs versenyt gimnáziumunk diákjai számára, amely belépő lesz a januári régiós versenyre.

  Várpalota, 2017.11.26.

  Radnai István
  kísérő tanár


  Emléklap - Thuri (pdf - 40,3KiB)
  Oklevél - Antalka Gergely (pdf - 54,6KiB)
  Oklevél - Sziránszki Klaudia (pdf - 54,2KiB)
  Oklevél - Rémai Martin (pdf - 55,0KiB)
  Emléklap - Antalka Gergely (pdf - 51,7KiB)
  Emléklap - Sziránszki Klaudia (pdf - 52,8KiB)
  Emléklap - Rémai Martin (pdf - 52,7KiB)

Hivatalos közlemények

Beiratkozás

Felvételi jegyzék

Ideiglenes felvételi jegyzék

Projektcímek 2021/22

Esemény­naptár