logo címer

Thuri György Gimnázium

és Alapfokú Művészeti Iskola
Üdvözöljük iskolánk honlapján!

Pályaorientációs nap a Thuri György Gimnáziumban

 • 2018. december 3. hétfő, 0:00:00 rendszergazda

  Iskolánk 2018. december 1-jén pályaorientációs napot tartott. Elsőként szülők - Esső Zoltán, Hajtai Katalin, Heltné Csősz Adél, Munkácsi Zsolt és Sebestyén István - tartottak hiteles élménybeszámolót életútjukról és hivatásuk szépségeiről és kihívásairól.
  A Kormányhivatal képviseletében Csermely Zsuzsanna adott hasznos tippeket állásinterjúhoz és a pályaválasztáshoz, valamint a Veszprém Megyei Pedagógiai Szakszolgálat munkatársa, Biró Tímea tájékoztatott a továbbtanulásról.
  A folytatásban a Kodolányi János Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Pannon Egyetem, valamint a Fischer Mór Porcelánipari Szakközépiskola és a Magyar Honvédség előadóit hallgatták a diákok.
  A földszinti aulában a Kodolányi János Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, az Óbudai Egyetem és a Pannon Egyetem standjainál lehetett személyre szabott információkhoz jutni.
  Remélhetőleg az előadások vagy éppen a herendi kiállítók segítségével elkészített saját munkák egy lépéssel közelebb hoztak minden diákot saját pályaválasztásához.


Hivatalos közlemények

Beiratkozás

Felvételi jegyzék

Ideiglenes felvételi jegyzék

Projektcímek 2021/22

Esemény­naptár

VAKÁCIÓ!
 2022. június 16. - augusztus 31.